Picassoweg 4 > 1328 KN Almere > Tel. 0615033366 > Email: info@vlothoveniers.nl      

Hoveniersbedrijf  Almere, en omstreken

Tel. 0615033366 > Email: info@vlothoveniers.nl

VLOT

VERZORGING LOGISCH ONDERHOUD TUINEN & HUIZEN

Hoveniers-Klusseniers

https://Almerehoveniersbedrijf.nl

Waarom zou u een onderhoudscontract nemen?

-U bent er zeker van dat uw tuin er mooi blijft uitzien en dus blijvend plezier.

-Intensief werk en het verloren gaan van de habitus (vorm) kan worden voorkomen als bomen en struiken tijdig en op de   juiste manier worden gesnoeid.

-Doordat regelmatige verzorging en onderhoud bijdraagt aan de waarde en representativiteit van een uw woning of bedrijf.

-Nog belangrijker is dat onregelmatig of nauwelijks tuin onderhoud op den duur veel tijd en geld gaat kosten, zeker als u er eigenlijk niet zo'n

goed gereedschap voor heb of dat dan moet aanschaffen.


De vorm van zo’n contract hangt trouwens af van de grootte en inrichting van de tuin of bedrijf tuin. Misschien heeft u genoeg aan een jaarlijkse opknapbeurt, misschien moet er vaker iets gebeuren.

Met Vlot hoveniers kun u bespreken wat voor u situatie de beste oplossing is. Wij kunnen u een contract op al uw wensen aanbieden. Ook is er een mogelijkheid om een Vlot strippenkaart af te nemen, voor 8, 16 of 24 uur.

Informeer naar de voorwaarden.


Schilderwerk:

Als u voor schilderwerk een onderhoudscontract afsluit komt Vlot ieder jaar kijken hoe het hout en wanden eraan toe zijn.

Daar waar noodzakelijk wordt bijgewerkt, de rest niet. Hierbij kan een grote beurt worden uitgesteld. De kosten worden zo over de jaren verdeeld in plaats van dat u deze in één keer moet betalen.

*Houten onderdelen aan de buitenkant van het huis als kozijnen, panelen of deuren dienen beschermd te worden het ligt erg aan de weersomstandigheden. Het is een feit dat het gemiddeld eens in de vijf jaar moet gebeuren. Zo kunt u houtrot voorkomen dus duurzaam.  

De zon kant heeft vaker onderhoud nodig dan de schaduw kant van het huis of pand.

DE KEUZE IS AAN U.                                            

Onderhoudscontract:

LAAT DIT NIET GEBEUREN !!

Voorbeeld onderhoudscontract Verder >> Contact << Terug Algemene voorwaarden Privacy verklaring